TRATAMENT PENTRU PETE, PIGMENTARE SI CICATRICE


O descoperire extraordinara in domeniul tratamentelor faciale, terapia cu oxigen hiperbaric consta in abraziunea celulor moarte ale pielii tenului. In cadrul terapiei cu oxigen hiperbaric, pielea este bombardata cu picaturi de solutie salina in care este compresat oxigen. Oxigenul este dispersat pe intreaga suprafata a pielii. Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric este nedureros si placut pentru toate tipurile de piele. Fara efecte adverse asupra pielii, tratamentul cu oxigen hiperbaric aduce doar beneficii tenului pe care il hidrateaza si il oxigeneaza intens.

Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric are o diversitate de actiuni. La nivel scazut al adancimii are efect de luminozitate si revigorare a pielii. Are un efect puternic de netezire. In profunzime, reduce decolorarea pielii, ridurile, chiar si cicatricele de pe fata si de pe corp. Deoarece oxybraziunea, asa cum mai este denumita aceasta terapie, se efectueaza sub incidenta umezelii, procedura este mult mai placuta decat microdermabraziunea normala.

Specialistii din cadrul Centrului de Infrumusetare Onix Beauty Center pot combina aceasta terapie cu introducerea de vitamina C sau alte substante active, cum ar fi acidul hialuronic, pentru rezultate si mai spectaculoase.