CRIOLIPOLIZA


Criolipoliza este un tratament de slabit revolutionar, cu efecte radicale, spectaculoase si foarte rapide. Popular in randul vedetelor din intreaga lume. In cadrul centrului de slabire si remodelare corporala Onix Beauty Center Constanta, criolipoliza se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv performant si sub stricta supraveghere a personalului calificat. Criolipoliza se numara printre cele mai populare tratamente de slabire si remodelare corporala datorita rezultatelor sale uimitoare. Efectele de slabire prin criolipoliza sunt radicale, spectaculoase si foarte rapide.

CUM FUNCTIONEAZA

Criolipoliza a fost descoperita la Harvard Medical School si a facut furori in America si apoi in intreaga lume datorita efectelor sale miraculoase. Tratamentul de slabit prin criolipoliza combina inghetarea controlata a celulelor adipoase cu vacuumul, in vederea distrugerii tesutului adipos din organism. Criolipoliza se efectueaza in cazul persoanlor care un tesut adipos cu grosimea de minim 2,5 centimetri. In momentul in care incepe procedura de criolipoliza pompa de vacuum care are aplicate lamelele pentru inghetare va prinde acest strat de grasime si il va ingheta. Inghetarea celulelor prin criolipoliza determina un proces natural numit apoptoza, adica moarte celulara, prin care se pierde 25-40% din grasimea din zona tratata. Numarul de sedinte de criolipoliza este stabilit in functie de grosimea tesutului adipos, parametru care se determina inainte de inceperea sedintelor si care se monitorizeaza pe parcurs.

AVANTAJE UNICE

In timpul tratamentului de slabire prin criolipoliza se actioneaza doar in zonele cu probleme, fara a afecta organele, nervii, muschii sau tesuturile invecinate. Ca urmare, este o procedura sigura, nedureroasa, care nu creeaza complicatii sau efecte adverse. Toxinele rezultate in urma distrugerii tesutului gras vor fi usor eliminate prin drenajul limfatic realizat cu ajutorul vacuumului. Dupa terminarea procedurii cu criolipoliza se pot relua activitatile zilnice obisnuite.

In urma testelor clinice efectuate de-a lungul timpul s-a demonstrate ca criolipoliza este un tratament de slabire senzationl cu rezultate mult mai spectaculose decat metodele clasice. Testutul gras este distrus complet in urma tratamentului de slabit prin criolipoliza si prin adoptarea unui stil de viata sanatos acesta nu va mai reaparea.