LIPOSUPTIE VIRTUALA


UltraLipo System – Unic in Dobrogea

Slabeste in mod miraculos cu ajutorul terapiei non-invazive de Liposuctie virtuala – UltraLipo System, liposuctie fara bisturiu! Rezultele exceptionale sunt vizibile din primele sedinte de Liposuctie virtuala – UltraLipo System. Terapia de Liposuctie virtuala – UltraLipo System te ajuta sa slabesti controlat si armonios, sa iti tonifici si sa iti remodelezi intreg corpul, sa pierzi centimetri considerabili din talie, solduri si coapse, oferind rezultate spectaculoase – REDUCE IN MEDIE 10 CM DUPA 4 SEDINTE!

UltraLipo System – Liposuctie Virutala, un miracol pentru silueta ta!
Terapia de Liposuctie Virtuala – UltraLipo System reprezinta solutia de reducere non-invaziva a grasimii si de reconturare a siluetei care iti va schimba viata. Centrul de slabire si remodelare corporala Onix Beauty Center Constanta este singurul centru din Dobrogea in care puteti beneficia de miraculosul tratament de slabire UltraLipo System – Liposuctie Virtuala, fara bisturiu. Tratamentul de slabire UltraLipo System – Liposuctie virtuala propune cea mai noua tehnologie disponibila in prezent in randul tratamentelor remodelare corporala care presupune folosirea undelor acustice pentru distrugerea definitiva a tesutului gras. UltraLipo System – Liposuctie Virtuala este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni si cercetatori din lumea medicala si care revolutioneaza acum industria de beauty. Tratamentul de liposuctie fara bisturiu, UltraLipo System, distruge complet grasimile stocate, oferind rezultate spectaculoase – REDUCE IN MEDIE 10 CM DUPA 4 SEDINTE!

CUM FUNCTIONEAZA

Tratamentul de Liposuctie Virtuala, denumit si CAVITATIE, reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele (celulele grase) definitiv. Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide la nivelul celulor grase, provocand “ruperea” (prin implozie) a membranelor adipocitelor. Continutul celulelor (grasime, reziduuri, colesterol) este fluidizat si apoi eliminate prin drenaj limfatic.

CARE SUNT REZULTATELE

Rezultatele taratementului de slabire prin Liposuctie Virtuala – UltraLipo System sunt incredibile, dar adevarate! Clientele centrului de slabire si infrumusetare Onix Beauty Center Constanta care au apelat la aceasta terapie au piedut in medie 10 centimetri in numai 4 sedinte saptamanale de Liposuctie Virtuala – UltraLipo System. Miraculos, nu este asa? Rezultatele noastre sunt sustinute de studiile clinice care demonstreaza o reducere, in medie, cu 4 centimetri la prima sedinta de liposuctie virtuala si aproape cu 10 cm dupa 3 sedinte. Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata pentru totdeauna.

AVANTAJE UNICE

Tratamentul de Liposuctie Virtuala – UltraLipo System distruge pe loc celulele adipoase si reduce considerabil liniile corpului, cu rezultate vizibile in aproximativ 1 luna de la inceperea terapiei. Acest lucru face o diferenta majora intre restul tratamentelor de slabire si Liposuctia Virtuala – UltraLipo System. Insostit de o dieta echilibrata, tratamentul de Liposuctie Virtuala – UltraLipo System va ofera beneficii majore:

  • reduce grasimea (slabesti acolo unde ai nevoie si unde iti doresti)
  • remodeleaza corpul
  • trateaza celulita
  • tonifiaza pielea (ofera efect de lifting in zona abdomenului, soldurilor, coapselor, bratelor si picioarelor)
  • atenueaza petele inestetice de pigment
  • ofera efect anti-aging

Tratamentul de Liposuctie Virtuala – UltraLipo System nu impune o dieta drastica si nici ore petrecute in sala de fitness. Cu o dieta echilibrata si o vizita saptamanala in cadrul salonului de slabire si remodelare corporala Onix Beauty Center Constanta poti obtine o silueta de invidiat, cu rezultate vizibile dupa primele 3-4 sedinte.

Cavitatia cu UltraLipo System ofera o surprinzatoare transformare, modificand radical linia corpului si restructurand exact acele zone cu depuneri inestetice de grasime.